Virtuve: Marinētas sēnes

0,5 kg šampinjonu
4 ēdamkarotes olīveļļas
3 ēdamkarotes baltvīna etiķa
2 daiviņas ķiploka, sasmalcinātas
50 g smalki sagrieztu sarkano sīpolu
2 ēdamkarotes svaiga, smalki sagriezta oregano
2 ēdamkarotes sasmalcināta timiāna
1/2 tējkarote sāls
1/2 tējkarote melno piparu
1/4 tējkarotes koriandra sēklu

Sēnes kārtīgi nomazgā, noņem kātiņus. Sēnes vāra sālsūdenī aptuveni 10 minūtes, nožāvē un ļauj atdzist. Kamēr sēnes atdziest, visas pārējās sastāvdaļas saber traukā ar vāku, aizver un sakrata, kamēr viss kārtīgi samaisījies. Traukā ieliek sēnes, aizver vāku un liek uz nakti ledusskapī. Izņem no ledusskapja aptuveni 10 minūtes pirms servēšanas.

Joomla SEO by MijoSEF
Loading...
Loading...
Top.LV 
eXTReMe Tracker